tiistai 7. elokuuta 2012

Laukkupostaus

Esittelyssä laukkuni, joita on vähän päälle 20. Lähes kaikki on kirpparilta ostettu, noin kolmea lukuunottamatta. :D En ole mikään laukkufriikki, mutta laukkuja on vain kertynyt. Suurinta osaa laukuistani käytän joskus, mutta pari joutaisi kirpparille myyntiin. Mulla on ongelmana se, että missä mä säilyttäisin laukkujani. Oikein missään ei ole tilaa, joten laukut on kaapissa vaatteiden joukossa... Mikä on teidän suosikkinne? :)

En muista millon tämän laukun olen ostanut, noin vuosi sitten ehkä. Tätä laukkua käytin talvella, sillä tämä sopi mun mielestä hyvin yhteen mun talvitakin kanssa. Vaikka tuo on pieni, niin siihen mahtuu yllättävän paljon tavaraa!

Tää on yks mun lempparilaukuista, löysin tämän kirpparilta ja hintaa oli 16 euroa, mutta se oli puoleen hintaan. Äiti ei meinannut suostua tämän ostoon, sillä sen mielestä tuo ei ollut kiva eikä kahdeksan euron arvoinen. Onneksi kuitenkin pakotin itseni ostamaan tämän ihanuuden! Laukku on melko iso, joten olen käyttänyt tuota koulussa.
Tätä laukkua muistan käyttäneeni viimeksi viime vuoden kesällä. Tämä on melko pieni, joten koulukirjakaan ei mahdu tuonne. Kesätöissä käytin tätä, kun tuo oli sopiva eväille.
Tämän laukun ostin H&M:n alesta viimevuonna kymmenellä eurolla. Tää on musta tosi kiva, ja oon käyttänyt tätä aika paljon.
Tätä laukkua en ole hirveästi käyttänyt, koska se ei kauheasti ole mun tyylinen, vähän liian "rock" mulle :D Tykkään kuitenkin kun laukun sisällä on remmi avaimille ja pikkutaskuja.
Ruskea pikkulaukku on ollut melko kovassa käytössä. Se on ihanan pieni! Oikeanpuoleinen laukku on vasta ostettu kirpparilta, mutta vielä em ole sitä käyttänyt.

Mä en hirveästi ole urheilulaukkuihmisiä. Tätä laukkua käytin 7-luokalla silloin kun oli liikuntatunnilla luistelua tai uintia.

Tää laukku oli mulla koululaukkuna seiskalla, ja sitä ennen mun siskolla. Tää laukku on aika kulunut, mutta kuitenkin ihan ehjä.

Tykkään tästä laukusta paljon! Tätä oon käyttänyt hirveästi, mutta tuo on mennyt aika huonoon kuntoon.. Vetskari ei toimi ihan kunnolla ja kantohihnat on vähän "purkautuneet".
Tämä laukku joutaisi kirpparille. Tämä laukku on kivan värinen, mutta tuo on vaikea yhdistellä oikein minkään asun kanssa. Muutenkaan en puma-laukusita hirveästi enää tykkää.
Tää on äidiltä saatu vanha laukku. En ole käyttänyt tuota vielä- Tuo on melko isokokoinen kädessä pidettäväksi, joten ei hirveän käytännöllinen. Tykkään kyllä tuosta kuitenkin!

Tää laukku on kiva, ja sopiikin lähes kaiken kanssa. Harmi vaan että toinen hihnoista on katkeamassa ihan kohta, enkä tiedä miten sen sais pelastettua..
Tämäkin laukku on mun äitin vanha, mutta oikeastaan käyttökelvoton. Tuo laukun läpä repsottaa tosi rumasti, eikä se pysy vaikka liimaisi. Kovassa käytössä tuo ennen oli!
Tämäkin laukku joutais kirpparille, tää oli virheostos. Oon käyttänyt tuota ainakin kerran, mutta jotenkin tuo ei napannut.
Muistan tän laukun maksaneen vaan vähän päälle euron, koska toinen hihnoista oli irronnut. Helpostihan sen sai korjattua ja sain itselleni ihanan laukun. :)

Tää laukku on kans melko uus löytö. Kuosi on mun mielestä ihana, ja tätä vois koulussakin käyttää.

Tästä laukusta mulle tulee mieleen muumimamma :-D Tää on mun äitin vanha, enkä ole käyttänyt tätä vielä.
Tätä pikkulaukkua mulla on tullut käyettyä tosi paljon. Tuo on niin helppo, sopivan kokoinen ja sopii asuun kuin asuun. Joskus mä pujotan tuon hapsujutun tuonne laukun sisälle, välillä se oln silleen kivempi.
Tää laukku on ihanan värinen, ja tuo punosreuna on mun mielestä ihana. Kouluun tää on kuitenkin liian pieni, ja tää on vaikea yhdistää johonkin asuun..

Tää laukku on mun uusin. Ostin tän kirpparilta ja piti vähän aikaa miettiä että ostanko vai en. Päätin sitten ostaa, ja ei kaduta. :) Musta on kiva kun tuon sisällä on kas isompaa lokeroa.
Loput laukut, joita ei juurikaan tule käytettyä, paitsi esimerkiksi mökkireissuilla.

3 kommenttia:

 1. Ihania! Varsinkin noi kukalliset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! itsekim oon hurahtanut noihin kukallisiin :D

   Poista
 2. Tosi kivoja laukkuja kaikki mutta oma suosikkini on tuo neljänneksi ylin,ostin samanlaisen viime jouluna mun isosiskolle.:) Tykkään myös kovasti tuosta sini-valko raidallisesta laukusta .:)

  VastaaPoista