perjantai 21. joulukuuta 2012

If this is the end

Ensimmäinen joululoman päivä takana eikä maailmanloppua ainakaan vielä oo näkynyt! Tänä aamuna taivas näytti jotenkin erityisen kivalta joten päätin lähteä valokuvailemaan ulos. Ei edes ollut kamalan kylmä muuta kuin vähän varpaista, sormista ja naamasta kun laitoin päälle superpaljon vaatteita. Taivas oli ihan punainen, oisko tää maailmanlopun merkki? ;)

 Joulu on ihan pian ja musta on vihdoinkin alkanut tuntumaan enemmän jouluiselta. Vielä viime viikolla jouluolo olo täysin hukassa, mutta onneksi se on nyt saapumassa. Joulu on tänä vuonna tullut hirvittävän, ehkä vähän liiankin nopeasti, ja muutamien päivien sitä jo vietellään. Joululahjat on melkein hankittuna ja kaverin joululahjaa värkkäsin eilen puoleen yöhön asti. Mulla ei koskaan oo ollut aiemmin tälläista tilannetta että musta ei tunnu joululta. Toivottavasti en ainakaan oo tulossa liian vanhaksi. :D Joulu on ihana juhla ja tulee aina olemaankin. :)

 Mä en oo koskaan värjännyt mun hiuksia. Mun mielestä tää mun luonnollinen melko tumman ruskea väri on kiva, mutta nyt haluaisin saada näistä vähän tummemmat. Mun hiukset on sen verran paksut ja melko pitkätkin että tarvisin jokatapauksessa kaksi paketillista hiusväriä, joten äiti ehdottikin että voisin käydä kampaamossa värjäyttämässä, suuresta määrästä hiusväriä ei tarvisi maksaa erikseen ja samalla leikkauttaisin hiuksiani. En vielä tiedä miten hiukseni voisi leikkauttaa, mutta ainakin huonokuntoiset latvat pitäis saada pois.

 Uusi vuosikin tulee kohta ja mulla on kovat odotukset ens vuodesta. Innolla odotan synttäreitäni, Turkin matkaa ja saksalaisen kaverin saapumista tänne. :) Me ei olla ikinä tavanneet livenä, mutta ollaan oltu paljon yhteyksissä ja meillä tulee varmasti olemaan tosi hauskaa! :)

Yksi osa joululahjasta jonka annoin kaverilleni. Keksejä ja teetä eri tilanteisiin.

1 kommentti:

  1. Jennii, sulle on haaste mun blogissa:)

    http://likeyou-jasmin.blogspot.fi/

    VastaaPoista